Hoe kan ik je helpen?organizeU-blokjes

Wil je dat ik een eindje met je meeloop op jouw weg van chaos naar orde, dan kan je contact met me opnemen door het contactformulier in te vullen, me een mailtje te sturen of me even te bellen.  We maken dan een afspraak om kennis te maken.


Kennismakingsgesprek

Tijdens dit kennismakingsgesprek, dat ongeveer anderhalf uur duurt, bekijken we samen de bestaande situatie en bespreken we waar jij, in je huis, administratie, huishouden of agenda, tegen organisatieproblemen aanloopt.
Ik luister naar jou en naar welke doelstellingen je wil bekomen.
Op het einde van ons kennismakingsgesprek stel ik je een plan van aanpak voor om jouw gewenste resultaat te bekomen.


Het Traject

Het traject dat we samen kunnen doorlopen, kan bestaan uit een éénmalige sessie of uit verschillende sessies van 2 à 3 uur, afhankelijk van jouw wensen en te bereiken doelstellingen.
Tijdens die sessie adviseer ik je, begeleid en ondersteun ik je, help ik je keuzes te maken bij het structureren en organiseren of steek ik samen met jou de handen uit de mouwen.
We ontwikkelen samen een structuur die het beste bij jou past.
Ik coach je zodat je het bekomen resultaat ook kan verder zetten in de toekomst en de geïntegreerde goede gewoontes kan vasthouden.


Nazorg

Enige tijd na afronding van het traject neem ik nogmaals telefonisch contact met je op om te bespreken of alles naar wens loopt en om eventueel bij te sturen waar nodig.
Je hebt nu het organiseren onder de knie!  Heb je zo nu en dan toch wat nood aan advies, begeleiding of ondersteuning, dan verleen ik je een half jaar lang gratis e-mail coaching (na een begeleiding van min. 6 uur).


Een coaching moet niet altijd ter plaatse gebeuren.  Na een kennismakingsgesprek en een eerste sessie ter plaatse, kan een coaching ook verder via mail, skype of telefoon verlopen.

 

organizeU-blokjes